Under årens lopp har jag haft glädjen att träffa och lära känna många erfarna och inspirerande människor. Ofta tar jag tillfälle att fråga dem om värdefulla lärdomar de själva haft under sina karriärer och liv. En vanlig lärdom, som ofta även omvandlas till ett råd, är att när man hittar sin passion och fokuserar där så blir det mesta bra. Jag själv ser passion som ett bränsle till ständig förbättring, värde och därmed även glädje. Många har givit mig rådet att hitta det du är bra på, det som ger dig glädje och det som du gör som glädjer andra. Sen gör du det till ditt yrke. Det var detta som gjorde att jag tidigare i år tog beslutet att starta mitt egna företag Passion 2 Improve AB för att hjälpa andra till ständig förbättring och utveckling.

Förbättringsarbete är något som jag är passionerad av. Dessa resor av ständiga utmaningar, behov, ambition, drömmar, samarbete, kollektivt och individuellt lärande, problemlösning, kreativitet, ständig förbättring, motgång och framgång har givit mig och andra så mycket i livet. De har givit mig möjligheter att upptäcka världen och utvecklas som människa. De har genererat fantastiska värden för mina uppdragsgivare (se Success Stories). De har oxå givit mig den fantastiska erfarenhet det är att se andra utvecklas och se det värde som förbättringsarbete kan ge dem själva och deras organisationer.

Det finns fem drivkrafterna bakom grundandet av Passion 2 Improve AB:

  1. Förändra till det bättre!
  2. Leverera värde för alla!
  3. Inspirera och utveckla andra!
  4. Hjälpa och ge tillbaka!
  5. Glädje – Andras och min egna!

Vill ni se dessa drivkrafter komma till verklighet inom er verksamhet?
Hör av er om ni vill ha hjälp med ert förbättringsarbete (kontakt info).

Photo by Ian Schneider on Unsplash

Passion, ett bränsle till ständig förbättring, värde och glädje